ΓΙΑ ΤΗΝ SIAS

ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

H SIAS δε θεωρείται τυχαία ηγετική και πρωτοπόρος εταιρία στον κλάδο της. Με εμπειρία χρόνων στις ειδικές απαιτήσεις των κουφωμάτων στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και ανταποκρινόμενη στις ανάγκες του εκάστοτε έργου, προσφέρει συνεχή και αδιάκοπη επίβλεψη των αναλαμβανόμενων έργων ακόμα και μετά την ολοκλήρωση αυτών από το καταρτισμένο και έμπειρο μόνιμο προσωπικό της εταιρίας, παραμένοντας διαρκώς στη διάθεση των πολύτιμων πελατών και συνεργατών της.

SALES AND AFTERSALES SUPPORT

ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Κατά την ανάθεση, το σχεδιαστικό τμήμα της SIAS SA, προσφέρει τη δυνατότητα εκπόνησης μελέτης εφαρμογής των κουφωμάτων στα κατασκευαστικά σχέδια, σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες και τις απαιτήσεις του έργου.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Στην επόμενη φάση, αυτή της τοποθέτησης, τα κουφώματα τοποθετούνται στο έργο από το μόνιμο και έμπειρο προσωπικό μας με μακρά εμπειρία, βαθιά εξειδίκευση και υψηλή τεχνογνωσία στην εγκατάσταση του σχετικού εξοπλισμού.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Στην φάση της συντήρησης ή σε περίπτωση επισκευής, το τεχνικό τμήμα της SIAS αναθέτει στα ίδια συνεργεία που επιμελήθηκαν την τοποθέτηση των κουφωμάτων του εκάστοτε έργου, την περιοδική συντήρηση και επισκευή όπου και αν θεωρηθεί απαραίτητο.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

H Sias υποστηρίζει σταθερά τα τελευταία χρόνια, τις σημαντικότερες εκδηλώσεις για την ανάδειξη και την προώθηση της αρχιτεκτονικής δημιουργίας στην Ελλάδα.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

SIAS S.A.

Λεωφόρος Λαυρίου 97
153 54, Γλυκά Νερά
Αθήνα

Τ:  +30 210 613 7390-2
F:  +30 210 613 1940
M:  [email protected]